Memoriál Ladislava Obžeru 2016

Šport
Prievidza
17.12.2016 - 09:30

Vstup je voľný a okrem kvalitného futbalu sa môžete tešiť aj na množstvo prekvapení.

Jedným z nich sú hviezdy (nielen) slovenských futbalových trávnikov. Svojou účasťou tentokrát vyjadrili podporu športovému a kultúrnemu životu v obci Bystričany viacerí hráči AS Trenčín na čele s ligovým a pohárovým majstrom Slovenska Igorom Šemrincom. V exibičných zápasoch si postupne zmerajú sily s prípravkou, žiakmi a starými pánmi železného Dynama :)

O zábavu sa bude už tradične starať #DYNAMOteam a Dj Puyol. A nahliadnuť budete môcť nielen do futbalovej histórie Dynama, ale aj do našej budúcnosti, kedže vám s radosťou predstavíme novú kolekciu z dielne fanshopu #DYNAMOgóóly jeseň/zima 2016/2017.

Na všetkých návštevníkov tiež čakajú kulinárske špeciality z domácej kuchyne Dynama: od kapustnice, cez guláš až po pečené klobásky. A kedže budeme oslavovať už jubilejný 10. ročník tejto skvelej akcie, zahriať sa budete môcť okrem tradičných nápojov - vianočný punč či varené vínko - aj okrídlenými Red Bull #HOTshots!

V najbližších dňoch vám postupne predstavíme bohatý a nabitý program akcie, turnajové pravidlá a všetky zúčastnené tímy. Rovnako sme si viaceré prekvapenia nechali v zálohe, čiže naozaj sa máte, tak ako každý rok, na čo tešiť :)

Dúfame, že sa v poslednú adventnú sobotu stretneme v čo najväčšom počte a veríme, že aj desiaty ročník spomienky na legendu bystričianskeho futbalu, pána Ladislava Obžeru, dopadne na výbornú...

S úctou,
váš Dynamo tím :)

Memoriál Ladislava Obžeru 2016

Odporúčané akcie