PEOPLE STREETBALL CUP

Šport
Námestie baníkov Handlová
23.7.2016 - 09:00

Neoddeliteľnou súčasťou života handlovčanov je tak ako baníctvo hranie basketbalu. 

Naše mesto odchovalo vo svojom basketbalom klube slovenské basketbalové legendy, ktoré aktívne pôsobia, alebo pôsobili v rôznych kluboch na Slovensku i v zahraniči. 

Tento šport poznáme v rozličných variantách a práve ten mestský, teda street basketbal sa rozhodol pred šiestimi rokmi zorganizovať svetovo úspešný barman Michal Sekereš z Handlovej, spoločne s Pavlom Procnerom, partnermi a tímom Michalovej reštaurácie a cocktail baru PEOPLE. 
Zostavili nultý ročník, ten sa ujal veľmi dobre a na tomto tradičnom 
PEOPLE STREETBALL CUP- E Handlová sa stretneme 23.7.2016 na Námestí baníkov. 
Každý ročník PEOPLE STREETBALL CUP prináša pútavý program plný inovatívnych prvkov, atrakcií, dobrého jedla a pitia. 
Môžete sa spoľahnúť, že nebude tomu inak ani v ročníku 2016. 
Námestie vám v tento deň ponúkne hlavne obrovské basket a športové chuťovky, ako klasický streetball, súťaž v basketbalovom smečovaní Slam Dunk, 3x3 basket, súťaž v trestných hodoch, detské basketbalové koše, animačné aktivity pre deti pod taktovkou MC Lienka Handlová a Cvč Relax, nafukovací hrad, šmýkala, možnosť zahrať sa na redaktora a nahrať si vlastné video s mikrofónom Digi TV, prezentácia hasičského auta a zariadenia,O2 stánok.
Schladiť sa budete môcť v zmrzlinárskom depe a občerstviť v mega brutál dobrom Gril bufete a bufete PEOPLE RESTAURANT A COCKTAIL BAR na námestí. 
Ak sa vám náhodou stane nepríjemnosť v podobe horčice na triku, alebo škvrny od drinku, či sa spotíte na Jumpingu Chrenovec, túto vec vyriešite v stánku Black Flys (nadupaný stánok s okuliarmi a oblečením ).
Pobyt v hoteli Galileo na Donovaloch získate vtedy, keď nevynecháte tombolu.
Handlová nemá síce hudobný festival, ale o najlepšiu hudbu sa počas dňa postarajú : DJ TRIPLE P , DJ MARCHELLO a na večernej afrerpárty pred PEOPLE Dj Peter Papp.
Zo svojím celodenným tanečným programom sa predstaví tanečná skupina Volcano Handlová.
Handlovský PEOPLE STREETBALL CUP 2016 bude jednoznačne akciou roka, ktorú by ste si nemali nechať újsť !

 

 

street ball

 

Odporúčané akcie