Divohody - divorastúca zelenina v kuchyni

04.04.2014 - 17:00
Okrem spoznávania starých tradícii, ktoré v dnešnom svete upadajú do zabudnutia sa zoznámime s rôznymi druhmi divorastúcej zeleniny, ktorá si bežne rastie v okolí našich príbytkov, na lúkach a okolí lesov.

Pozrieme sa na korienok nie len takých celebrít ako je žihľava a medvedí 
cesnak, povieme si na čo sú dobré, ako ich spracovať, uskladniť a čo 
dobrého z nich ukuchtiť. Jednoducho, ako ich môže využiť dnešný 
moderný človek, čo dobrého a prospešného z nich získať a ako sa 
prostredníctvom nich o kúsok priblížiť k prírode.

Samozrejme, bude aj ochutnávka, ukážky, hlasovanie o najchutnejšiu jedlú 
bylinku a informačné stánky so zaujímavými, chutnými alebo 
užitočnými vecičkami…

Hlavné menu