Dynasport prípravné tréningy (Brose Night Run Prievidza)

Šport
Prievidza
Od do

Nezabehnúť desať kilometrov, tak to chce fakt talent. Túžite si dať desinu, no zatiaľ vám to vyšlo len s pivom? Zaregistrujte sa na Brose Night Run Prievidza a konečne si ju dajte aj v behu.


Pripravili sme 12-týždňový tréningový program, na konci ktorého vás čaká vytúžená desiatka na jedinečnom večernom behu Prievidzou. Vytvorila ho bežecká trénerka a majsterka sveta a Európy v duatlone do 23 rokov Petra Fašungová.


Súčasťou tréningového plánu sú pravidelné spoločné tréningy pre úplných začiatočníkov a mierne pokročilých. Sú celkom bezplatné, stačí mať platnú registráciu na večerný beh.


V rámci tréningov môžete klásť akékoľvek otázky a pýtať sa aj na vhodné športové oblečenie či prvé bežecké topánky. Poradia vám odborníci z Dynasportu, ktorí na jeseň otvárajú prvú bežeckú predajňu v Prievidzi. Účastníci a účastníčky tréningov získajú zľavový kupón na nákup v Dynasporte.


Behať s vami bude riaditeľ večerného behu Mário Šmýkal. Stretávať sa budeme každý týždeň pred prievidzskou plavárňou na sídlisku Píly (niekedy v sobotu, niekedy v nedeľu).


Najbližšie sa vidíme v nedeľu 5.7. o 8:00. https://nightrunprievidza.sk/registrácia


Presný rozpis tréningov nájdete v tejto udalosti. Potvrďte svoju účasť, aby vám neušli žiadne dôležité novinky, informácie ani zľavové kupóny.


Tak poďte, váš tréning sa začal už včera!

Vstupenky

Odporúčané akcie