W5 EUROPEAN LEAGUE: Turnaj v kickboxe s atmosférou Las Vegas v Prievidzi

Šport
Prievidza
18.6.2016 - 19:00

"Šťastie praje statočným" je slogan W5 EUROPEAN LEAGUE. Tá odštartovala 4. júna v Záhrebe a od polovice júna presúva na Slovensko. Séria je novým radom športových a módnych podujatí podľa pravidiel W5 profesionálneho kickboxu. "Rozhodli sme sa vytvoriť samostatný projekt a spolu s našimi partnermi z Rebuy Stars priniesť niečo úplne nové do zábavného priemyslu východnej Európy," hovorí prezident W5 Sergey Chepinoga. "Prinášame na Slovensko nezabudnuteľnú atmosféru Las Vegas, ktorú môžu všetci záujemci zažiť na vlastnej koži priamo vo svojom meste," dodáva Vadim Zmarko, riaditeľ slovenského Rebuy Stars.

kick

Séria W5 EUROPEAN LEAGUE bude po Prievidzi pokračovať aj v ďalších mestách na Slovensku. Celkový víťaz série získa právo zabojovať o titul profesionálneho majstra sveta organizácie W5.

Program prvého podujatia série na Slovensku začne už v piatok 17. júna o 13:00 oficiálnym vážením bojovníkov spojeným s tlačovou konferenciou. Samotný zápasový program začína v sobotu 18. júna od 19:00 v Rebuy Stars v Prievidzi.

Odporúčané akcie