Foto a video: Barbora Piešová v poslednom kole SuperVýberov predviedla fantastický výkon a postúpila do finále Superstar 2020

17.5.2020
Foto a video: Barbora Piešová v poslednom kole SuperVýberov predviedla fantastický výkon a postúpila do finále Superstar 2020
Barbora Piešová

Superstaristov čakalo posledné kolo SuperVýberov,  kde bude vyraďovanie na porote. V pražskom hudobnom klube Epic si  zaspieval každý zvlášť v sprievode kapely a mal tak poslednú šancu  ovplyvniť názor poroty a prebojovať sa do finálovej desiatky.

Okrem  toho, že ide o spev, aj imidž je to, čo robí hviezdu hviezdou.  SuperStar musí okrem talentu, schopnosti baviť ľudí či komunikácie s  nimi aj dobre vyzerať. Z kola na kolo boli diváci svedkami toho, ako sa  pod šikovnými rukami vizážistov a stylistov súťažiaci menia na svoje  priam hollywoodske verzie, predovšetkým dievčatá.

Najväčším  chameleónom, ktorý neustále prekvapuje, je určite Barbora Piešová. Na  prvý kasting prišla ako sivá myška a z kola na kolo prekvapovala tým,  ako mení vizáž.

Prvý SuperVýber v bunkri v Drnove absolvovala ako elegantné dievča s rozpustenými vlasmi a v čiernych šatách.

V divadle ste ju videli ako drsnú rockerku a v duetoch s extravagantným účesom aj outfitom.

čítajte tiež

Neskutočné: Barbora Piešová z Prievidze vyhrala Superstar 2020

čítajte tiež:

Video: Barbora Piešová postúpila do super finále Superstar 2020. Vo finále predviedla parádne Somebody to Love od Queen


Vystúpenie, o ktorom sa bude ešte dlho hovoriť. Zmenená Barbora ovládla klub

Barbora Piešová už na prvom kastingu SuperStar zaujala svojím obrovským talentom a emóciami, ktoré do vystúpenia dala. Dojala vtedy dokonca aj Čekyho k slzám.

V ďalšom kole jej porota vytkla, že sa pri spievaní pozerá do zeme a neverí si. To sa Barbora snažila napraviť. Rockové kvarteto v divadle dopadlo úspešne, no pri duete prekvapila, keď zabudla text.

Barboru však nikdy nezradil hlas a poriadne na sebe zamakala. V  poslednom SuperVýbere v klube Epic rozprúdila šou, akú nikto nečakal.  Suverénne najlepšie vystúpenie večera jej zaručilo okamžitý postup do  finále aj standing ovation od poroty.

"Oplatí sa veriť v ľudí a  my sme ti verili viac ako ty sama sebe. Teraz si nám to vrátila," tešil  sa Čeky. "Je to vôbec možné, kde sa to v tebe berie? Dokážeš nás  pobaviť, prekvapiť, máš neuveriteľný hlas, frázuješ, máš feeling, ešte  si taká milo vtipná a mňa to tak baví, si úžasná," pochválila ju Monika Bagárová.

Teraz? Neskutočný výzor a ešte neskutočnejší výkon

Pozrite si video 

Barbora Piešová - Gloria Gaynor - I Will Survive



Barbora Piešová

Ako by si sa opísala jednou vetou?

Veľa rozprávam, ale len, keď sa v danej spoločnosti cítim dobre.

Okrem spevu sa SuperStar musí vedieť aj hýbať, zabávať ľudí či rozprávať sa s novinármi. Ako zvládaš tieto disciplíny?

Komunikácia  a rozhovory ma veľmi bavia, takže mi až taký problém nerobia. A kedysi  som tancovala, ale nešlo mi to, tak som radšej ostala iba pri speve.

Ako by sa volala tvoja vysnívaná kapela a aký žáner by hrala?

Názov  by sme nikdy nevybrali, lebo by sme sa nevedeli zhodnúť, ale hrali by  sme všetko, čo by sme chceli. Od funky cez rock až po balady.

Aký je doposiaľ tvoj NAJ zážitok zo SuperStar?

Najväčším zážitkom bolo nájsť si takýchto priateľov a každý jeden večer, ktorý sme zažili a spoznávali sme sa.

Komu by si dopriala výhru?

Stopercentne najlepšia speváčka je Dianka, pre mňa je ona WAU, ale taktiež by som tam chcela vidieť Michala Šafratu.

Čo by bola prvá vec, ktorú by si urobila, keby si vyhrala ty?

Dala by som si opraviť tlmiče na aute.

O titul SuperStar 2020 zabojujú títo speváci: Lucie Bikárová, Diana Kovaľová, Júlia Kramárová, Esther Lubadika,  Dominika Lukešová, Timotej Májsky, Barbora Piešová, Giovanni Ricci,  Martin Schreiner, Michal Šafrata.

Foto zdroj: TV Markíza a superstar.markiza.sk

Ďalšie správy