Rockfest Nitrianske Rudno 2018 - kompletný program

10.08.2018 (Celý deň) - 12.08.2018 (Celý deň)
Rockfest Nitrianske Rudno 2018 - to je 2-dňová rocková nádielka

Po úspešnom 1. ročníku sa s dňoch 10. a 11. augusta 2018 bude konať 2. ročník rockového festivalu Rockfest Nitrianske Rudno 2018. Festival sa bude konať v kempingu na brehu priehrady pri obci Nitrianske Rudno v údolí medzi Strážovskými vrchmi a pohorím Magura.

Rockfest Nitrianske Rudno fanúšikom poctivej rockovej muziky ponúka počas 2 dní koncerty 18 kapiel, v riešení sú ešte ďalšie bonusy. Festival bude naplnený nezabudnuteľnou festivalovou atmosférou, zábavou a skvelým časom strávením v malebnej prírode. V priestoroch campingu na brehu priehrady pri obci Nitrianske Rudno, ktorá sa nachádza len 12 km od Bojníc, sa pravidelne konajú športové, kultúrne a hudobné podujatia ako motozrazy, stretnutia veteránov a iné.

Zatiaľ potvrdené kapely:
HORKÝŽE SLÍŽE, CARBURETORS /NOR/, AYA, LUKÁŠ ADAMEC, LAVAGANCE, ZOČI VOČI, SMOLA A HRUŠKY, PLUS MÍNUS, From our hands, Eufory, Break it down, Bod omylu, Partyzáni, Grobiani, Gloom, Mad Frequency, Bullet Holes ....
 

VIP VSTUPENKA obsahuje:

- NEOBMEDZENÝ VSTUP do VIP zóny
- vstup do BACKSTAGE
- občerstvenie a nápoje vo VIP zóne
- tričko ROCKFEST RUDNO 2018

pozrite si fotky a videá z roku 2017

vstupenky tu https://ssl.ticketportal.sk/event.aspx?ID=24657&iframe&idpartner=218

Kompletný program - lineup

PROGRAM FESTIVALU - potvrdené kapely
OTVORENIE AREÁLU od 12:00
PIATOK 10.08.
kapela čas vystúpenia dĺžka hrania
1 The Peruns 14:30 - 15:00 30 min
2 Ranná nevoľnosť 15:30 - 16:00 30 min
3 Grobiani 16:30 - 17:00 30 min
4 Inside 17:30 - 18:00 30 min
5 EUFORY 18:30 - 19:00 30 min
6 HRDZA 19:30 - 20:30 60 min
7 DYMYTRY /CZ/ 21:00 - 22:00 60 min
8 HEĽENINE OČI 22:30 - 23:30 60 min
9 SMOLA A HRUŠKY 00:00 - 01:00 60 min
10 PARTYZÁNI 01:30 - 02:00 30 min
ROCKOTÉKA do 04:00

SOBOTA 11.08.
OTVORENIE AREÁLU od 12:00
kapela čas vystúpenia dĺžka hrania
11 Marturos 14:00 - 14:30 30 min
12 Gilotina 15:00 - 15:30 30 min
13 Bullet holes 16:00 - 16:30 30 min
14 Break It Down 17:00 - 17:30 30 min
15 From our hands 18:00 - 19:00 60 min
16 LAVAGANCE 19:30 - 20:30 60 min
17 AYA 21:00 - 22:00 60 min
18 ZOČI VOČI 22:30 - 23:30 60 min
19 HORKÝŽE SLÍŽE 00:00 - 01:00 60 min
20 MAD FREQUENCY 01:30 - 02:00 30 min

zmena programu vyhradená usporiadateľom

Rockfest Nitrianske Rudno 2018 foto piatok

Foto a video: Rockfest Nitrianske RUDNO 2017

Rockfest Nitrianske Rudno 2018

Hlavné menu