ROCKFEST NITRIANSKE RUDNO 2019 - kompletný program

Koncerty
ATC Club - priehrada Nitrianske Rudno
2.8.2019 - 12:00 - 4.8.2019 - 04:00

 

V priestoroch campingu, ktorý je súčasťou obce sa nám podarilo vytvoriť nezabudnuteľnú festivalovú atmosféru spojenú so zábavou a trávením voľného času v prírode počas 2. ročníkov festivalu ROCKFEST NITRIANSKE RUDNO. Ukazovateľom kvalitného zážitku je aj fakt, že sa v tomto priestore pravidelne konajú rôzne športové, kultúrne a hudobné podujatia, ako napr. v motozrazy, stretnutia veteránov a iné zážitkové aktivity.

Po 2. úspešných ročníkoch prichádzame s oživením festivalu formou športového dňa, ktorý bude prebiehať 3.augusta od 10.00 do 14.00 hod. V tomto čase sa uskutočnia bežecké disciplíny v okolí campingu na 5 a 10 km + speciálny beh PIVNÁ MÍĽA. Počas dňa budú hrať aj rockové kapely, ktoré budú sprevádzať športovcov a vytvárať pravú rockovú atmosféru.

Zámerom je prilákať aj rockerov, ktorí si radi zabehajú a potom oslávia svoje úspechy pravou festivalovou atmosférou.

Rockfest Nitrianske Rudno 2019 fanúšikom poctivej rockovej muziky ponúkne počas 2 dní koncerty 20 kapiel.

vstupenky online tu https://www.ticketmedia.sk/event/101/ROCKFEST-NITRIANSKE-RUDNO-2019

Uvádzame aj predbežný program festivalu:

Uvádzame aj predbežný program festivalu ROCKFEST NITRIANSKE RUDNO 2019 line up:
2.8.2019 PIATOK
FESTIVAL OPEN12:00

THE PERUNS                  15:00 - 15:30           30 min
MARTUROS                    16:00 - 16:30         30 min
BREAK IT DOWN            17:00 - 17:30         30 min
INSIDE                         18:00 - 18:30         30 min
HT /HOTEN TOTEN/ 19:00 - 20:00         60 min
FREEDOM CALL /DE/ 20:30 - 21:30         60 min
INEKAFE                         22:00 - 23:00        60 min
KARPINA                          23:30 - 00:30        60 min
GLOOM                          01:00 - 01:30        30 min
ROCKOTÉKA do 04:00

3.8.2019 SOBOTA

GATE OPEN        12:00
JUST ONE                       13:00 - 13:30        30 min
LAMPS                            14:00 - 14:30       30 min
CALIBER X                     15:00 - 15:30      30 min
PORTA INFERI /CZ/        16:00 - 16:30      30 min
NO CONTROL         17:00 - 17:30      30 min
ARZÉN                            18:00 - 19:00      60 min
SLOBODNÁ EURÓPA 19:30 - 20:30      60 min
CARBURETORS /NOR/  21:00 - 22:00      60 min
DESMOD                          22:30 - 23:30      60 min
BIJOUTERRIER          00:00 - 01:00      60 min
MOFOKILLER           01:30 - 02:00      30 min

4.8.2019 NEDEĽA - BONUSOVÝ DEŇ ZRUŠENÉ

OZNAM: Vzhľadom na nedostatočné bezpečnostné a organizačné  zabezpečenie zo strany prevádzkovateľa areálu nie sme schopní riadne  zabezpečiť 3 festivalový deň čo nás vedie k jeho zrušeniu. Všetkým sa  ospravedlňujeme, vstupné zo vstupeniek zakúpených v predpredajných  sieťach bude vrátené.

Upravili sme nedeľný program aj pre tých, ktorí chcú stíhať v pondelok do práce nasledovne:

 FORUM 15:00 – 15:30       30 min
BULLET HOLES 16:00 – 16:30    30 min

 KING SHAOLIN 17:00 – 18:00 60 min
NO NAME         19:00 – 20:00 60 min
CHINASKI /CZ/ 21:00 – 22:00 60 min



POZOR !!!!!!  POZOR !!!!
Prvých 300 zakúpených vstupeniek dostane tričko NO NAME k vstupenke. :-)

Zmena programu vyhradená usporiadateľom

Foto a video: Rockfest Nitrianske Rudno 2018 - sobota

Foto a video: Rockfest Nitrianske RUDNO 2017


Vstupenky

Odporúčané akcie