BC Prievidza - BK Levický Patrioti

Šport
Športová hala Prievidza
23.12.2016 - 18:00

Fanúšikovia basketbalu sa môžu tešiť na štedré vianočné menu v podaní BC Prievidza. Najbližší domáci zápas odohráme v stredu 21. decembra, keď privítame v Niké aréne turecký klub Demir Insaat Buyukcekmece v druhej fáze FIBA Europe Cupu. Pôvodne sme mali v tomto termíne odohrať stretnutie Eurovia SBL proti Leviciam, ale po senzačnom postupe v európskom pohári, sa toto stretnutie presunulo na piatok 23. decembra. Oba zápasy začnú o 18. hodine.



Pre našich fanúšikov sme pripravili aj predvianočnú akciu na lístky. Už od dnes si môžete v predajni Z+Z parkety zakúpiť lístok v hodnote 6€, ktorý platí na oba spomínané zápasy. Navyše každý kto si zakúpi tento lístok v Z+Z bude zaradený do žrebovania. Vyžrebujeme troch z vás, ktorí budú súťažiť o 150€. Túto cenu venovala práve predajňa Z+Z parkety, ktorá bude partnerom zápasu s Levicami, kde jeden z vás získa deň pred Vianocami finančnú odmenu. Práve počas zápasu s Levicami sa uskutoční aj obľúbená akcia LIETAJÚCE PLYŠÁKY a tešiť sa môžete aj na vianočný punč od reštaurácie Terasy.

V Niké aréne sa stretneme aj po vianočných sviatkoch v extra zápase VŠEMvs Karlovka - BC Prievidza v stredu 28. decembra. Pôvodne sme mali tento zápas hrať na palubovke nášho súpera, ktorý však nemá počas sviatkov k dispozícii halu, a preto si za domácu palubovku vybral našu Niké arénu.

Odporúčané akcie