BC Prievidza - MBK Handlová

Šport
Športová hala Prievidza

Popis k podujatiu:

Začína  sa nový ročník najvyššej basketbalovej súťaže Niké SBL. BC Prievidza  vstupuje do sezóny veľkým derby zápasom, ktorý je atraktívny pre celý  región. Do Prievidze zavíta mužstvo jej rivala z Handlovej. Zápas sa  začne v prievidzskej Športovej hale v piatok o 18:00. Vstupenky sú  dostupné v sieti Predpredaj.sk

Info o vstupnom: 

Brány  športovej haly sa otvoria tradične hodinu pred zápasom, teda v piatok o  17:00, kedy sa začne aj predaj lístkov pri vstupe do haly. Vstupné: 5€,  deti do 12 rokov (v sprievode rodiča a bez nároku na miesto) zdarma.
Online predpredaj vstupeniek na derby prebieha v sieti Predpredaj.sk na tomto odkaze. V  online predpredaji si môžu fanúšikovia kúpiť aj miestenku (8€) a budú  tak mať rezervované svoje vybrané miesto. Rovnako si môžu kúpiť  aj VIP miestenku (30€), v rámci ktorej budú mať zabezpečené tiež  občerstvenie (jedlo, alko, nealko).
Fyzický predpredaj  lístkov sa bude konať v pondelok (26.9.) a v stredu (28.9.) v športovej  hale v čase 17:00 - 17:30. K dispozícii budú len klasické lístky  (5€). Miestenky si môžu fanúšikovia zakúpiť iba v online predpredaji.

Odporúčané akcie