HornonitRun 2017 - tretí ročník

Šport
Mestský park Prievidza
17.9.2017 - 09:00

Navyše si môžeš uplatniť zľavu na vstup do ZOO a deti sa môžu okrem behu tešiť aj na ďalšie zábavné atrakcie. Veríme, že aj vďaka spolupráci s najväčšími turistickými atrakciami nášho regiónu prežiješ spolu s nami deň bohatý na športové a kultúrne zážitky. Tešíme sa na teba!

Daruj nám 3 hodiny svojho času a získaj štartovné zdarma! Máš dve ruky a chceš nám pomôcť? Deň pred pretekom, počas preteku aj po preteku–možností ako pomôcť je veľa. Napíš na info@hornonitrun.sk a zisti viac, ako môžeš byť pre nás užitočný. Za odmenu získaš od nás štartovné zdarma pre seba alebo tvojho blízkeho.

podrobné propozície

Po štarte vybehneme spoločne smer Bojnice, na križovatke s Riečnou ulicou zabočíme doľava a pobežíme po Riečnej ulici až na križovatku pri letisku a späť. V prievidzskom mestskom parku prebehneme cez lávku ponad rieku Nitra a cez Opatovskú cestu do Bojníc. Po Bernolákovej ulici smerom k zámku, vybehneme niekoľko schodov a cez pešiu zónu až do Zámockého parku. Prebehneme okolo jazierka s rotundou a bežci na kratšej 5 km trati budú pokračovať tou istou cestou späť až do cieľa. Bežci na dlhšej 10 km trati sa pod Bojnickým zámkom odpoja a budú pokračovať ďalej popri zámockej priekope a kúpalisku Čajka až do bojnických kúpeľov. V kúpeľoch nás čaká niekoľko miernych stúpaní, ale aj príjemný okruh okolo Bašty pri prameni. Tam sa zároveň otočíme a pobežíme tou istou cestou späť až do cieľa. Deti, ktoré budú súťažiť na 1000 m trati, vybehnú smer Bojnice a prebehnú cez Riečnu ulicu až ku lávke ponad rieku Nitra. Tesne pred lávkou sa otočia a vrátia sa tou istou cestou späť do cieľa.

registrácia

Registrovať sa môžeš kliknutím na odkaz nižšie. Tvoja registrácia je platná až po úhrade štartovného v príslušnej výške na bankový účet číslo: SK79 0200 0000 0035 0930 8757. Pri úhrade vyplň prosím správne variabilný symbol, ktorý ti bude automaticky vygenerovaný po vyplnení a odoslaní registračného formulára. Svoju registráciu si môžeš následne skontrolovať v štartovej listine. Online registrácia bude ukončená 13.9.2017.

REGISTRÁCIA TU

ZOZNAM PRIHLÁSENÝCH TU

Odporúčané akcie