Memoriál Ladislava Obžeru 2017

Šport
Prievidza
16.12.2017 - 11:00

TJ Dynamo Bystričany a Branislav Obzera vás už 16. decembra o 11:00 srdečne pozývajú na 11. ročník Memoriálu Ladislava Obžeru, ktorý sa opätovne uskutoční posledný predvianočný víkend na umelom trávniku v areáli Základná škola s materskou školou, M. Nešpora 12/1, 97245 Bystričany!

Vstup je voľný a okrem kvalitného futbalu sa môžete tešiť aj na množstvo prekvapení.

Prvým z nich sú hviezdy (nielen) slovenských futbalových trávnikov. Svojou účasťou tentokrát vyjadrili podporu športovému a kultúrnemu životu v obci Bystričany viacerí súčasní a bývalí hráči AS Trenčín na čele s ligovým a pohárovým majstrom Slovenska a naším priateľom Igorom Šemrincom. Vo svojich exibičných zápasoch si postupne zmerajú sily s prípravkou, žiakmi a starými pánmi železného Dynama :)

O zábavu sa bude už tradične starať #DYNAMOteam a Dj Puyol a nahliadnuť budete môcť nielen do futbalovej histórie Dynama, ale aj do našej budúcnosti, kedže vám s radosťou predstavíme novú kolekciu z dielne fanshopu #DYNAMOgóóly jeseň/zima 2017/2018.

Na všetkých návštevníkov tiež čakajú kulinárske špeciality z domácej kuchyne nášho gastro tímu - niekoľkokrát ocenený guláš, preslávené pečené klobásky a, samozrejme, pre deti chutné hranolky. Kedže budeme oslavovať už 11. ročník tejto skvelej akcie, zahriať sa budete môcť okrem tradičných nápojov v podobe vareného vínka a čaju s rumom aj okrídleným vianočným punčom s príchuťou Red Bull #HOTshots!

Taktiež sa môžete tešiť na viaceré súťaže v našej ENERVIT futbalovej výzve, v ktorých budete môcť vyhrať množstvo hodnotných cien :)

V najbližších dňoch vám postupne predstavíme bohatý program, usporiadanie areálu základnej školy v Bystričanoch, turnajové pravidlá a všetky zúčastnené tímy.

Viaceré prekvapenia sme si však opäť nechali v zálohe, čiže naozaj sa máte, tak ako každý rok, na čo tešiť :)

Dúfame preto, že sa v poslednú adventnú sobotu roka 2017 stretneme v čo najväčšom počte a veríme, že aj druhá desiatka podujatí venovaná spomienke na legendu bystričianskeho futbalu, pána Ladislava Obžeru, odštartuje a dopadne opäť na výbornú.

S úctou,
váš Dynamo tím :)

memorial

Odporúčané akcie