Foto: Firma Brose sa zapojila do týždňa dobrovoľníctva v Galérii Jabloň. Možno vďaka ním otvoria skôr

7.6.2019
Foto: Firma Brose sa zapojila do týždňa dobrovoľníctva v Galérii Jabloň. Možno vďaka ním otvoria skôr

Firma Brose sa zapojila do týždňa dobrovoľníctva. Navyše sa vybrali do Galérie Jabloň na Zelených bicykloch

Týždeň dobrovoľníctva začal v Prievidzi už 1. júna v mestskom parku  zábavno-športovým podujatím Detská jašenica a pokračovať bude rôznymi  aktivitami, ako je čistenie verejných plôch v meste, zbierka vecí pre  rodiny v hmotnej núdzi, maľovanie plotov, úprava átria či florbalový  turnaj. Do všetkých aktivít sa môže zapojiť široká verejnosť. "Všetky  dôležité informácie spolu so zoznamom pripravovaných aktivít nájdu  záujemcovia na Facebooku na stránke Mladí pre Prievidzu - mládežnícke  dobrovoľníctvo alebo na stránke Centra voľného času Prievidza," dodal za organizačný tím o tom informoval Tomáš Šmidák

V minulom roku sa do týždňa dobrovoľníctva zapojilo 1044 ľudí, ktorí  uskutočnili 38 aktivít a odpracovali 2254 hodín. Do dobrovoľníckych  aktivít sa zapojili žiaci všetkých stredných škôl, šiestich základných  škôl, desiatich mládežníckych organizácií, seniori z denných centier aj  firemní dobrovoľníci z piatich spoločností.

Podujatie organizuje Centrum voľného času Prievidza, Rada  mladých, žiacke školské rady stredných a základných škôl mesta  s finančnou podporou mesta Prievidza a Brose, prievidzského dodávateľa pre  automobilový priemysel.

Ďalšie správy