Foto a video: V novej škôlke Brose Prievidza začalo kolaudačné konanie

30.11.2023
Foto a video: V novej škôlke Brose Prievidza začalo kolaudačné konanie
Brose

V Brose Prievidza začalo kolaudačné konanie novej škôlky.  Škôlku by chceli otvoriť na budúci rok, a od septembra 2024 ju chcú začať  prevádzkovať. Škôlka je plánovaná pre deti zamestnancov. V škôlka bude  pre deti od 1 do 3 rokov (jasle) a tri triedy budú škôlkári. Celková  kapacita je 52 detí. Okrem klasických tried to bude aj poobedný program,  prázdninový program pre celé rodiny. Momentálne Brose stavia vo svete  pri svojich závodoch tri škôlky (Prievidza, Bamberg, Belehrad).

V Prievidzi pribudne ďalšia materská škola. S výstavbou firemnej  škôlky,  ktorá bude určená pre deti zamestnancov, začala v polovici  februára  spoločnosť Brose Prievidza. Celkovú investíciu odhadla na viac  ako 3,5 milióna eur.  Codnes.sk o tom informovala HR manažérka firmy  Ľuboslava  Müllerová.  

"Celková kapacita bude 52 detí. Jedna trieda bude pre  jasličkárov, to  znamená pre deti od jedného do troch rokov veku. Okrem  toho plánujeme  ďalšie tri triedy vrátane jednej predškolskej," priblížila Müllerová.

Plán vybudovať firemnú škôlku mala firma podľa nej už od samotného začiatku. "Okrem   toho, že sa snažíme ponúknuť ďalší atraktívny benefit pre  zamestnancov,  je tento projekt aj dôležitým prvkom firemnej kultúry.  Aktuálne funguje  Brose Kids Club v Ostrave a Coburgu a ďalšie dva okrem  Prievidze sú vo  výstavbe," ozrejmila.

Základné info o detskom klube

⚫ plánované otvorenie v septembri 2024

otváracie hodiny od pondelka do piatka od 5:30 do 17:30

príspevky rodičov vo výške bežných materských škôl

starostlivosť poskytovaná výlučne kvalifikovaným personálom

⚫ dvojjazyčné vzdelávacie moduly

v závislosti od vašich potrieb môžete služby detského klubu Brose využívať krátkodobo alebo na dlhšiu dobu

⚫ jediná podmienka: aspoň jeden z rodičov je zamestnancom spoločnosti Brose

Kontakt job.prievidza@brose.com

Ďalšie správy