Krunoslav Krajnovič sa po takmer piatich rokoch vracia do BC Prievidza

22.1.2020
Krunoslav Krajnovič sa po takmer piatich rokoch vracia do BC Prievidza

Krajnovič s viacerými prestávkami pôsobí v Slovenskej basketbalovej lige  od sezóny 2005/2006. Asi najpamätnejšie bolo jeho pôsobenie v Lučenci,  kde získal ligový titul a Slovenský pohár

Basketbalistov BC Prievidza povedie po takmer piatich rokoch opäť  chorvátsky tréner Krunoslav Krajnovič. Vo funkcii nahradil svojho  krajana Tihomira Bujana.

Krajnovič s viacerými prestávkami pôsobí v Slovenskej basketbalovej lige  od sezóny 2005/2006. Asi najpamätnejšie bolo jeho pôsobenie v Lučenci,  kde získal ligový titul a Slovenský pohár. Neskôr zastával post hlavného  trénera v Spišskej Novej Vsi, Žiline a Komárne. Do Prievidze prišiel vo  februári 2013, počas takmer troch rokov získal s klubom dvakrát  striebro.

Na Slovensko sa vrátil o dve sezóny neskôr, na kontrakte sa dohodol s  neďalekou Handlovou. Na Hornej Nitre však nepobudol veľmi dlho, pre  neuspokojivé výsledky sa porúčal ešte na konci novembra. V ďalších  rokoch si vyskúšal pôsobenie v Kosove a Bosne a Hercegovine.

Krajnovičova premiéra na lavičke Prievidze je na programe už najbližšiu  sobotu, v rámci 25. kola cestuje vicemajster na palubovku Spišskej Novej  Vsi. Informoval portál pdbasket.com

Foto: Peter Peniaško

Ďalšie správy