Kúpaliská na hornej Nitre v lete 2020: Nováky, kúpalisko Chalmová, Bojnice - Čajka, Plážové kúpalisko Bojnice a iné - ceny a otváracie hodiny

1.7.2020
Kúpaliská na hornej Nitre v lete 2020: Nováky, kúpalisko Chalmová, Bojnice - Čajka, Plážové kúpalisko Bojnice a iné - ceny a otváracie hodiny
kúpaliská kúpalisko

Ktoré kúpaliská budu na hornej Nitre otvorené v lete 2020? Veľký prehľad, cenniky, otváracie hodiny, novinky

Termálne kúpalisko Chalmová - otvorené, Kúpalisko Nováky otvára 3.7, Plážové kúpalisko je zatvorené, Kúpalisko Čajka bude zrejme túto sezónu zatvorené, kúpalisko Remata otvorené je tam ale obmedzená kapacita

AKTUALIZÁCIA: Kúpalisko Čajka v Bojniciach od 4.7.2020 otvorené. Otváracie hodiny 9:00-19:00 (informácie ako cenník a aktuálne fotky nájdete v spodnej časti článku)

Kúpalisko Chalmová - už otvorené


Aký je cenník vstupného na kúpalisko?

Cenník kúpaliska  ani ubytovania pre letnú sezónu 2020 sme výraznejšie neupravovali a  zostal v podstate nezmenený. Snažíme sa aj týmto spôsobom opäť prilákať  našich dlhoročných hostí, ktorým chceme ukázať, že priateľská a pokojná  atmosféra Termálneho kúpaliska Chalmová je skvelou voľbou najmä pre  rodiny s deťmi a seniorov. Práve táto časť klientov vyhľadáva naše  kúpalisko pre výhodný pomer kvality a ceny, ktorý sa toto leto vďaka  spomínaným novinkám presunie ešte viac v prospech kvality.

Aké bazény sú návštevníkom k dispozícii?

Našim  zákazníkom je opäť k dispozícii veľký vonkajší plavecký bazén s dĺžkou  25 metrov, veľký vonkajší bazén s vodnými atrakciami a brodiskom pre  najmenšie deti, krytý bazén s horúcou vodou a krytý bazén určený pre  tých, ktorí sa chcú počas leta schladiť, Okrem toho budú počas letnej i  zimnej sezóny k dispozícii aj horúca fínska sauna alebo úplne nové  fitness centrum.

Máte k dispozícii aj nejaké nové atrakcie? Ak áno, aké?

Novinkou  je napríklad vyčistená a upravená skalná stena, ktorá sa týči nad naším  kúpaliskom a na ktorú je veľmi pekný výhľad priamo z našich vonkajších  bazénov. Určená je pre profesionálnych lezcov a rozmýšľame, že časom s  nimi vybudujeme aj lezecké cesty pre ich amatérskych kolegov. Rovnako je  stále novinkou turistický náučný chodník na Malý Lubín priamo z nášho  parkoviska, o ktorom nevie ešte veľa návštevníkov. A v neposlednom rade  sú to pohodlné lehátka so slnečníkmi, ktoré hosťom ponúkame úplne zdarma  či atrakcie ako skákací hrad či vodný futbal pre deti.

Sú v areáli kúpaliska k dispozícii aj reštauračné služby? Ak áno, aké?

Samozrejme.  Okrem našej kaviarne s terasou, ktorá je situovaná priamo pri vchode do  krytých bazénov, môžu naši hostia využiť aj viaceré bufety či menšie  obchodíky, v ktorých nájdu plnohodnotnú kuchyňu i obľúbený fast food,  občerstvenie vo forme čapovaných aj fľaškových alko a nealko nápojov a  tiež základné kúpacie potreby a mnoho iného. Tieto bufety budú otvorené  podľa počasia a prvýkrát najneskôr koncom júna.

Sú oproti minulému roku na kúpalisku nejaké novinky?

Čo sa týka ďalších noviniek, ktoré ešte neboli spomenuté, nový web CHALMOVA.sk sme  v spolupráci s obcou Bystričany integrovali aj na jej nový ONLINE  systém, ktorý našim hosťom umožní vstup do kúpaliska s elektronickou  vstupenkou v mobile. Nemusia si teda nič tlačiť a stačí, ak pri vstupe  do nášho areálu ukážu QR kód na vstupenke, alebo lístku za parkovanie.  Všetky služby si vedia kúpiť ONLINE a zaplatiť kartou, čiže čas predtým  strávený čakaním môžu využiť v našich štyroch bazénoch alebo  občerstvením v bufetoch a kaviarni. V neposlednom rade takto ušetríme  množstvo papiera, a teda aj stromov, za čo sme veľmi vďační. Ochrana  prírody a dlhodobo udržateľný cestovný ruch je našou prioritou i  prioritou vedenia obce Bystričany.

S obcou Bystričany už teraz  intenzívne pracujeme aj na sprístupnení parkoviska pre verejnosť počas  24 hodín a 7 dní v týždni. To znamená, že turisti smerujúci na  vyhliadkovú vežu, ktorá sa nachádza na náučnom chodníku cestou na Malý  Lubín priamo z nášho parkoviska, budú môcť pohodlne prísť a zaparkovať  aj mimo našich otváracích hodín. Taktiež sa tešíme na návštevu nášho  kúpaliska cyklistami. Ak nebudú chcieť využiť bazény na kúpanie, ale  budú sa chcieť občerstviť a načerpať nové sily v našich reštauračných  zariadeniach, do reálu im umožníme vstup zdarma. Samozrejme, ak sa budú  chcieť aj okúpať, zaplatia vstupné podľa platného cenníka. Novinkou je  aj ranné plávanie v dňoch pondelok, streda, piatok,  kedy budeme mať  otvorené už od 07:00 ráno.

Cenník Termálne kúpalisko Chalmová 2020


Otváracie hodiny Termálne kúpalisko Chalmová 2020


Kúpalisko Nováky - Národné centrum vodného póla (NCVP) - otvára 3.7.2020

Novinky: Okrem väčších inovácií, ako zväčšenie detského bazéna a nové tobogány,  sa snažíme zamerať aj na detaily, ktoré vytvoria pohodlie pre našich  návštevníkov. Zrenovovali sme hojdačku a drevené sedenie.

Terén okolo detského ihriska, infrasauna, veľkoplošná televízia, skrášlený areál




Cenník a otváracie hodiny kúpalisko Nováky 2020

Kúpalisko Remata - Hotel Remata - otváracie hodiny a cenník 2020

všetky bazény otvorené aj pre verejnosť!!!!
Viac info na 0915753871


Cenník wellness centra pre neubytovných hostí:

  • Vstup do vnútorného bazéna / 2 hod. / dospelý: 7 € 
  • Vstup do vnútorného bazéna / 2 hod. / dieťa od 2-12r: 3,5 € 
  • Vstup do vnútorného bazéna - dieťa do 6r.:bezplatne v sprievode dospelej osoby
  • Vstup do vonkajšieho bazéna / 10.00 - 18.00 / dospelý: 6 € 
  • Vstup do vonkajšieho bazéna/ 10.00 - 18.00 / dieťa do 12r.: 3 €
  • Vstup do vonkajšieho bazéna -  dieťa do 2r.: bezplatne v sprievode dospelej osoby
  • Ostatné ceny služieb wellness centra rovnaké ako pre ubytovaných hostí

Kúpalisko Čajka Bojnice 2020 - cenník, otváracie hodiny a aktuálne foto

Cenník pre rok 2020 Kúpalisko Čajka Bojnice:


Otváracie hodiny 9:00-19:00 Pobyt v bazénoch je možný do 18:30 hod

Ostatné kúpaliská v reportáži

Ďalšie správy