Martin Škrtel sa vracia späť do klubu, v ktorom začínal. Bude hrať za FK Hajskala Ráztočno

6.8.2022
Martin Škrtel sa vracia späť do klubu, v ktorom začínal. Bude hrať za FK Hajskala Ráztočno

„Celý život som strávil v hráčskom kolektíve. Neviem si dosť  dobre predstaviť, že neprídem každé ráno do kabíny a nebudem súčasťou  života, ktorý tam prebieha, všetkých tých zábaviek,” rozprávala legendárna „tridsaťsedmička” počas svojej májovej rozlúčky.

„Zároveň mi bude chýbať adrenalín spojený so zápasmi. To sú  pocity, ktoré keď raz zažijete, tak ostanú vo vás. Nateraz to pre mňa  skončilo, ale verím, že chrbát si dám do takej miery dokopy, že mi  umožní odohrať aspoň pár zápasov za moje rodné Ráztočno. Dal som sľub,  že raz prídem hrať do Trnavy a rovnaký som dal aj chlapcom z Ráztočna.  Takže verím, že sa mi to podarí,” vyhlásil Martin Škrtel.

Podľa informácií ŠPORT.sk sa tak definitívne stalo v piatok 5. augusta. Martin Škrtel sa v rámci  hosťovania presúva zo Spartaka Trnava až do VIII. ligy „A”, súťaže  patriacej pod Oblastný futbalový zväz Prievidza, kde by sa mal v  niekoľkých zápasoch predstaviť v drese klubu FK Hajskala Ráztočno.                                                                                                              

Svetoznámy  futbalový obranca si teda oblečie dres tímu zo svojej rodnej obce a  celku, za ktorý hrával ešte do svojich desiatich rokov. „Martin Škrtel oficiálne našim hráčom,” napísal klub z Ráztočna na svojom instagramovom konte. 

Ďalšie správy