Neskutočné: Barbora Piešová z Prievidze vyhrala Superstar 2020

31.5.2020
Neskutočné: Barbora Piešová z Prievidze vyhrala Superstar 2020
Barbora Piešová

Gratulujeme 

Česko a Slovensko už pozná novú SuperStar! Plakala aj porota

Víťazkou sa stala Barbora Piešová.

   

Finále SuperStar 2020 bolo plné prekvapení a určite aj pre samotných  tvorcov. Po pôrode Moniky Bagárovej panovali obavy, že porotkyňa sa  SuperFinále nezúčastní, ale tvorcovia speváckej šou to vymysleli  bravúrne a Monika sa tak vďaka technológiám mohla posadiť do  porotcovského kresla.

Počas finále oznamoval Leoš Mareš  fantastický počet sms hlasov, ktoré ľudia poslali svojim obľúbencom.  Takéto číslo tu už dlho nebolo. Po prvé zastavenie hlasovania poslali  diváci viac ako 530-tisíc hlasov. Vďaka týmto hlasom sa do TOP 3 dostali  Martin Schreiner, Diana Kovaľová a Barbora Piešová. S titulom SuperStar  sa tak rozlúčili tesne pred koncom Giovanni Ricii a Dominika Lukešová.

Tretie  kolo piesní dostalo všetkých. Finalisti vytiahli tie najväčšie tromfy,  ktoré sa im počas celého pôsobenia podarili. Ani jedno oko nezostalo  suché počas vystúpenia Barbory Piešovej, ktorá sa ku koncu piesne  rozplakala a neskutočne dojatý bol aj Leoš Mareš či Patricie Pagáčová. 

Čítajte tiež NOVÉ:

SuperStar 2020 Barbora Piešová odpovedala na otázky fanúškov. Dozviete sa zaujímavé odpovede


Dokopy prišlo od divákov viac ako 660-tisíc hlasov. Na treťom mieste  skončil Martin Schreiner, na druhom Diana Kovaľová. Hlasy boli veľmi  vyrovnané. Český a slovenský národ si tak za SuperStar zvolili Barbora  Piešová. "Kúpim si nové tlmiče," zažartovala nová Superstar. "Ďakujem  všetkým, čo sa tu o mňa starali a spravili zo mňa ženu. Všetci sú na mňa  strašne dobrí a vždy boli dobrí. Toto bola jedna úžasná párty, nasadla  som na párty loď," dodala.

Prvé vystúpenie Barbora Piešová z Prievidze

Druhé vystúpenie Barbora Piešová z Prievidze - Milovanie v daždi


Druhé vystúpenie Barbora Piešová z Prievidze - Next to me


Foto: TV Markíza


Ďalšie správy