Pri stanici v Prievidzi vyrastie nová moderná predajňa COOP Jednoty

26.4.2024
Pri stanici v Prievidzi vyrastie nová moderná predajňa COOP Jednoty

Predajne Tempo sú moderné supermarkety so širokou ponukou tovarov, ktorých cieľom je pokryť potreby aj náročného zákazníka. Ich sortiment je rozmanitý, zahŕňajúci tradičné aj netradičné potraviny, čerstvé produkty a vlastnú značku COOP Jednota, vrátane prémiových a bio alternatív. Ponúkajú tiež široký výber nepotravinových produktov, čím vedia uspokojiť rôznorodé potreby zákazníkov.

V súčasnosti máme na Slovensku viac ako 90 takýchto predajní. V našom okrese ich nájdete 9, z toho dve v Prievidzi a čoskoro pribudne tretia.  

Práce už začali

Na Ulici Andreja Hlinku pri stanici je v týchto dňoch rušno. Začali sa totiž búracie a prípravné práce potrebné pre výstavbu novej budovy. Areál ústredia družstva prejde postupne úplnou rekonštrukciou, ktorej výsledkom bude Supermarket Tempo III. Pribudnú aj nájomné priestory a 53 parkovacích miest. Realizácia tohto projektu prispeje aj k vzniku nových pracovných príležitostí.

Súťaž o výstavbu prevádzky 

COOP Jednota Prievidza vyhlásila súťaž o výstavbu tejto prevádzky, ktorej cieľom je výber najvýhodnejšej ponuky od spoločnosti, ktorá zabezpečí budúcu výstavbu.

Výberové konanie formou elektronickej aukcie sa uskutoční dňa 14.06.2024 o 10:00 hod. Lehota na predkladanie ponúk je do 10.06.2024 do 10:00 hod.

Bližšie informácie o priebehu, pravidlá, kritéria, kontaktné osoby získate po vyplnení prihlášky, ktorú nájdete tu: Žiadosť o účasť vo výberovom (dopytovom) konaní (proebiz.com)

Ďalšie správy