STREĽBA V PRIEVIDZI: Muž skončil v nemocnici

20.2.2024
STREĽBA V PRIEVIDZI: Muž skončil v nemocnici

Polícia vyšetruje okolnosti streľby, ku ktorej došlo v pondelok (19. 2.)  vo večerných hodinách pri Prievidzi. V súvislosti s incidentom  zasahovali i záchranári, ktorí pomáhali 65-ročnému mužovi s poranením  hlavy. Vyplýva to z vyjadrení zdravotných záchranárov a polície. Na prípad upozornil portál Topky.sk.

Záchranári prijali v pondelok večer na tiesňovú linku volanie o pomoc k mužovi s poranením hlavy. "Na  miesto bola vyslaná ambulancia rýchlej lekárskej pomoci. Posádka po  prvotnom ošetrení transportovala 65-ročného pacienta do nemocnice v  Bojniciach s vnútrolebečným poranením hlavy," priblížila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

Polícia udalosť vyšetruje, trenčianska krajská policajná hovorkyňa  Ingrid Krajčíková  potvrdila, že vyšetrovateľ odboru kriminálnej  polície z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na  zdraví. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť žiadne iné informácie," doplnila Krajčíková.

Ďalšie správy