Tragédia pri Prievidzi: Zrážka áut s kamiónom si vyžiadala jeden ľudský život

25.1.2021
Tragédia pri Prievidzi: Zrážka áut s kamiónom si vyžiadala jeden ľudský život

NITRIANSKE SUČANY / Za Novákmi na hlavnom ťahu v smere na Trenčín zomrela pri nehode  52-ročná vodička. Šoférovala osobné auto, s ktorým však prešla náhle do  protismeru, kde sa zrazila s kamiónom. Ten navyše narazil aj do ďalšieho  auta.

Kamión a dve osobné autá sa zrazili asi kilometer pred Novákmi. "Cesta je tu pekná, je to rovina, čo sa mohlo udiať, ťažko povedať, či zdravotný problém, alebo zaspala pani," povedal Peter Rybanský, Odťahová služba Nováky.

Nateraz je isté iba to, že 52-ročná žena so svojím autom náhle vošla do protismeru, rovno pod prichádzajúci kamión. "Vbehla mi do protismeru. Pár metrov predo mnou, už sa nedalo nič spraviť," skonštatoval vodič kamiónu. "Vodič kamiónu sa ešte zrazil s ďalším osobným autom," vyjadril sa hovorca KR PZ Trenčín Pavol Kudlička. "Našťastie, len bokom, druhý vodič je bez zranení," zhodnotil Rybanský.

Kamión skončil v záhrade, obe havarované autá odhodilo mimo cestu. Svedkovia okamžite volali všetky záchranné zložky. "Po príchode na miesto boli vodiči vonku, dve osoby sa nezranili, nebohá žena bola vymrštená z auta," uviedol Ľuboš Hanus, veliteľ zásahu HaZZ Prievidza. Žena, ktorá sedela v  osobnom aute, zomrela okamžite po zrážke. Čo presne sa stalo a prečo  zrazu strhla volant do protismeru, vyšetrujú dopravní policajti.

Správu budeme aktualizovať

Foto: HaZZ

Ďalšie správy