V šou Tvoja tvár znie povedome 2021 aj Barbora Piešová z Prievidze

15.2.2021
V šou Tvoja tvár znie povedome 2021 aj Barbora Piešová z Prievidze
Barbora Piešová

AKTUALIZÁCIA: Barbora Piešová mala pred prvým nakrúcaním pozitívny test na covid

Jedna z najväčších hviezd celej šou, víťazka SuperStar Barbora Piešová  (20), mala niekoľko dní pred prvým nakrúcaním pozitívny test na  koronavírus. Objaví sa teda Barbora na pódiu, alebo za ňu musí Markíza  narýchlo nájsť náhradu?

„Priebeh som mala, našťastie, úplne slabý. Bolela ma hlava a  tŕpli mi nohy, bolo to nepríjemné, ale nič, čo by sa nedalo vydržať. Karanténu som strávila tu v Bratislave u mňa v byte. Čas plynul príšerne pomaly a bolo to vyčerpávajúce hlavne psychicky. Ale keď si predstavím ľudí, ktorí majú priebeh miliónkrát horší, som vďačná, že mňa to chytilo len takto. To, kde som sa nakazila, povedať neviem, pretože predsa len človek  chodí do obchodu a podobne a všetci vieme, že to číha na každom rohu,“  reagovala umelkyňa.


Televízia Markíza odhalila kompletnú osmičku, ktorá sa na jej  obrazovkách čoskoro objaví v šiestej sérii imitačnej šou Tvoja tvár znie  povedome. 

Najnovšiu sériu mala Markíza v pláne vysielať na jeseň 2020, avšak v čase zúriacej druhej vlny pandémie svoj úmysel odvolala a do nedeľného prime-timu vysunula reláciu 2 na 1, ktorá dokázala bez problémov prinášať nadpriemernú sledovanosť. To sa piatej sérii Tváre prestávalo dariť v čase jej vysielania. Tvoja tvár a jej produkcia nie je tak veľká ako pri Superstar. Je očividná snaha priniesť už štandardnú podobu Superstar a jej nový štart na jeseň to môže zabezpečiť.

Prvými menami na začiatku bola komička Eva „Evelyn“ Kramerová, ktorá momentálne je známa ako moderátorka Farmy. Spolu s ňou sa predstaví aj vtipný kolega a kamarát František Košarišťan alias Fero Joke. Momentálne je známe kompletné obsadenie a je plné prekvapení!

Je zvykom, že Markíza sa snaží do svojich šou zlákať zvučné mená. Po krátkej pauze sa na obrazovky vo veľkom vráti víťazka Superstar Barbora Piešová z Prievidze a bude sa predvádzať v nezvyčajných speváckych, ale aj hereckých pózach. Svoje miesto majú v novej sérii aj herci zo seriálu Sestričky. Svoj um predvedie herečka Kristína Madárová, ale aj jej kolega Braňo Mosný.

Barbora Piešová - tvár

Zo seriálu Pán profesor sa predvedie mladý a iste talentovaný Martin Klinčúch, ten stvárňuje jedného zo študentov Tomáša Maštalíra.

Veľkým prekvapením je angažovanie herca Dušana Cinkotu, pre ktorého bude rok 2021 doslova meganávratom na obrazovky. Objaví sa v reštartovaných Červených páskach, jojkárskych Slovanov, v kriminálnej minisérii Ultimátum a k tomu sa pridáva Tvoja tvár znie povedome.

„Na nakrúcanie sa už veľmi teším a aj na tú zábavu, ktorú počas jednotlivých týždňov budeme zažívať. Spevu sa nebojím, pretože spievam rád. Kedysi som spieval aj v muzikáloch, takže nie som až taký amatér. Obávam sa skôr moderných pesničiek, pretože som ešte stará škola. Preto dúfam, že mi nebudú vychádzať tí náramní speváci a tanečníci. Som však zvedavý, ako to celé dopadne. Bude to pre mňa určite výzva, na ktorú sa ale teším,“ povedal Cinkota pri oznámení kompletnej zostavy.

Najväčšie prekvapenie na záver. Asi len málokto by čakal, že po dlhých rokoch absencie zažije svoje hviezdne chvíle niekdajšia učiteľka sexu – Zuzana Belohorcová. Práve ona uzatvára hviezdnu osmičku súťažiacich. Diváci si ju môžu pamätať z rôznych šteklivých relácií, ktoré kedysi brázdili obrazovky.

„Som veľmi rada, že som mohla prijať takúto výzvu, že sa v podstate po skoro 11 rokoch mimo televízneho sveta vraciam na televízne obrazovky a práve do svojej domovskej televízie, do TV Markíza, v ktorej som začínala. Je to pre mňa obrovská výzva, veľmi sa na to teším, najmä na kolektív a dúfam, že deti budú na maminku pyšné. S cestovaním to bude, samozrejme, trochu náročné, nechcem, aby deti strádali a aby to bolo na úkor niečoho. Nejako to však už skĺbime. Myslím si, že keď sa chce, tak sa dá absolútne všetko. Takže sa na to teším, užijem si to a dúfam, že si to užijú aj televízni diváci,“ povedala Belohorcová.


Ďalšie správy