Video: Barbora Piešová predstavila nový singel Snáď, klipom hľadá domov pre psa Arona

16.2.2022
Video: Barbora Piešová predstavila nový singel Snáď, klipom hľadá domov pre psa Arona
Barbora Piešová

Speváčka Barbora Piešová, víťazka predposlednej rady Česko Slovenskej  Superstar, vydala nový singel s názvom Snáď. Song plný lásky a životného  šťastia, ktorý predstavila na Valentína, vznikal v spolupráci s Randal  Group Production takmer rok. 

"Občas skladby potrebujú svoj čas na to, aby dozreli," vysvetľuje Piešová. Text piesne napísala sama Baša, ako speváčku volajú. Na hudbe pracovali spoločne s Ľubomírom Mazákom.

Hlavné úlohy vo videoklipe stvárnili víťazi česko-slovenskej reality šou  o hľadaní životného partnera - Laura Chrebetová a Martin Kulhánek. "Spolupráca na klipe bola skvelá a väčšinu času sme sa smiali. Každý z nás bol nadšený a každý moment sme si užívali," komentovali víťazi Love Island účinkovanie v novom videu Piešovej.

Speváčka sa rozhodla využiť jeho natáčanie aj k ušľachtilému činu. V  klipe, ktorý sprevádza romantickú pieseň, dostal priestor i štvornohý  herec. "Do videoklipu sme zapojili aj malú kampaň, ktorej tvárou sa  stal Aron. Psík zo záchrannej stanice v Handlovej bol naším najlepším  hercom. Snažíme sa mu nájsť domov a snáď sa nám to vďaka tejto skladbe  podarí," dodala Barbora. Momentálne pracuje aj na ďalších piesňach, ktoré by sa mali objaviť na jej druhom albume.

Ďalšie správy