Video: Barbora Piešová a skupina Sám Sebou zverejnili vianočnú skladbu Na Vianoce

28.11.2021
Video: Barbora Piešová a skupina Sám Sebou zverejnili vianočnú skladbu Na Vianoce
Barbora Piešová

Kapela Sám Sebou v spolupráci s doposiaľ poslednou  víťazkou SuperStar Barborou Piešovou vydávajú spoločný vianočný singel s  názvom Na Vianoce, ku ktorému interpreti zverejnili videoklip natočený  na chate.

"Prvotný nápad pre vytvorenie vianočnej  skladby som dostal pred rokom na Vianoce. Melódiu piesne som si nahral  na telefón, no až niekedy v septembri tohto roku sme sa spolu s naším  textárom Ferim Pavolom do toho pustili. Myslím, že sa nám podarilo  vytvoriť krásnu pieseň, s peknou myšlienkou, že rodina a priatelia sú  ten najväčší vianočný darček," hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

V skladbe hosťuje speváčka Barobra Piešová.  "Baške sme napísali na instagrame, či nemá zájem si spolu s nami  zaspievať. Poslali sme jej demo verziu skladby, ktorá sa jej páčila a o  pár dni sme sa už stretli v štúdiu. Musím povedať, že Baška to  zaspievala výborne a pieseň posunula na úplne iný level. Čo je hlavné,  že sme si veľmi sadli aj ľudsky, čiže celá táto spolupráca bola úplne  spontánna vo výbornej priateľskej atmsofére," pokračuje Matúš.

O videoklip sa postaral talentovaný Raymond Petrík.  "Klip sme natáčali na chate, kde sme si už takto vopred vytvorili  vianočnú atmosféru. Rajo spolu so svojou priateľkou Viki vytvorili  krásny videokip, ktorý zachytáva to podstatné na Vianociach. Celkovo  túto spoluprácu hodnotíme veľmi pozitívne a dúfame, že sa bude videoklip  ľuďom páčiť," dodal Matúš Fifik.

Kapela Sám Sebou pochádza z Jamníka a na konte má 4 štúdiové albumy. Kapelu tvoria  bratia Fifikovci Matúš a Marek, bratranec Róbert Faith a textár  František Pavol. Medzi najväčšie hity kapely patria skladby V šťastí aj nešťastí, Znova sa zamiluj, Na čom záleží či Mám ťa rád, ktoré dosiahli niekoľko miliónové videnia na YouTube.

Foto: Patrik Novotný

text

Poďme ku stolu, Ježisko čaká,  sľubujem príde  veď vraví to mama. 

Na Vianoce príde k nám. 

Koledy hrajú, gramofón praská, ako pred rokmi, keď bola som malá. 

Už Vianoce prišli  k nám. 

Každý ich má úprimne rád, dospelý verí na Ježiška zas. 

Na Vianoce príde k nám.  Tak ak si môžem niečo priať, na vianoce túžim mať tu vás. 

Prídu na chvíľu zblížiť nás, dajú nám detský smiech, čo viac už môžem chcieť, prídu k nám. 

Aj umelý stromček má svoju vôňu, má svoju silu, keď sme pri ňom spolu. 

Na Vianoce spojí nás. Nech máme ich šťastné a veselé, v láske. 

Pre úsmev v očiach uverím zase, že Vianoce prišli k nám.  

Nič nie je viac, keď sa teší najmenší z nás na darčeky. Na Ježiška uverme s ním,  uverme s ním.

Ďalšie správy