Video: Barbora Piešová zverejnila nový tanečný videoklip k singlu Stačí iba veriť

19.4.2022
Video: Barbora Piešová zverejnila nový tanečný videoklip k singlu Stačí iba veriť
Barbora Piešová

Barbora Piešová je späť s novinkou Stačí iba veriť, ktorá po skladbe Snáď predstavuje jej druhú hudobnú aktivitu v roku 2022! Song vyšiel aj spolu s videoklipom v piatok, 15. apríla na jej oficiálnom YouTube kanáli.

Víťazka SuperStar fanúšikov v jednom z nedávno pridaných príspevkov na Instagrame upozorňovala, že ich prekvapí. Rozhodla sa však šokovať dvojnásobne, nielen, že sa rozhodla pre kombináciu žánrov disco, funk a pop, zapojila sa aj do tanečnej choreografie! Na tanečné kreácie v klipe nebola sama, speváčku a skladateľku z Poruby pri Prievidzi dopĺňali dve, o niečo skúsenejšie tanečníčky.

V spomínanej novinke Snáď , ktorá vyšla na Deň sv. Valentína spoločne s videoklipom, si hlavné úlohy rozdelili víťazi televíznej show Love Island  Laura Chrebetová a Martin Kulhánek. Zo zváračky plastových okien, sa stala tvorkyňa plnohodnotných romantických dojákov, ktoré budú v blízkej budúcnosti súčasťou nejednej svadby. Viac z jej vlastnej tvorby si môžeš vypočuť na debutovom albume Som flegmatik, ale optimista z roku 2020.

Ďalšie správy