Video: Kreativita je pre mňa cesta z Matrixu hovorí v rozhovore Oleg Cipov

1.2.2023
Video: Kreativita je pre mňa cesta z Matrixu hovorí v rozhovore Oleg Cipov

Oleg Cipov je umelec, výtvarník a pedagóg, ktorý žije a tvorí v Bojniciach. Prinášame vám rozhovor, ktorý vznikol v jeho ateliéri a dozviete sa v ňom nielen o jeho umeleckej ceste, ale aj o tom, aké je pre zvládnutie maľby dôležité kreslenie. Je to pre nás ľudí jeden z prvých komunikačných prostriedkov a dokážeme zanechávať stopy na papieri skôr ako vieme rozprávať.

Aj to je jeden z dôvodov, prečo by sme sa mali v živote venovať akejkoľvek umeleckej tvorbe a je jedno na akej úrovni sme. Kreativita je v každom z nás a vďaka nej dokážeme komunikovať sami so sebou. V rozhovore sa dozviete, aký má Oleg Cipov pohľad na svet, nazriete do jeho ateliéru, odhalí svoj postup práce na aktuálnej olejomaľbe. Okrem iného prezradí, čo mu prináša radosť, ale aj aké sú jeho koníčky a kde relaxuje po náročnom dni.

 Pre všetkých, ktorí by sa chceli začať venovať akejkoľvek tvorivej činnosti a myslia si, že na to nemajú čas odkazuje, že tvoriť aj päť minút denne je mnohonásobne viac, ako nevenovať sa tomu vôbec.

Ďalšie správy