Video: Spoločne pre región - Združenie zamestnávateľov hornej Nitry

17.2.2020
Video: Spoločne pre región - Združenie zamestnávateľov hornej Nitry

V utorok 11. februára sa zišlo Združenie zamestnávateľov hornej Nitry.  Okrem vnútorných záležitostí združenia sa najväčší zamestnávatelia  venovali aj aktuálnemu stavu plnenia Akčného programu rozvoja regiónu  horná Nitra.

Členmi Združenia zamestnávateľov hornej Nitry sú veľký zamestnávateľia ako Hornonitrianske bane, Brose, Slovaktual, Rübig, Unifarma a ďaľší

Združenie zamestnávateľov hornej Nitry  vzniklo v roku 2018 z dôvodu narastajúcej potreby jednotného  presadzovania spoločných myšlienok a cieľov významných zamestnávateľov  regiónu. Okrem efektívneho rozvoja kolektívnych zámerov má v druhom rade  za úlohu chrániť a obhajovať obchodné a podnikateľské záujmy všetkých  svojich členov.

Cieľom združenia je nie len spoločné  vystupovanie, aktívna spolupráca a nachádzanie strategických riešení na  podporu rozvoja zamestnávateľov hornonitrianskeho regiónu. Jedným zo  zámerov združenia je tiež poukázať na dôležitosť vzájomnej komunikácie  medzi jednotlivými členmi, informovanosť či výmenu skúsenosti a s tým  spojené rýchlejšie dosahovanie stanovených cieľov.

Ďalšie správy