Video: Žena z Oslian si našla v kapote auta sekeru a v okolí auta biely prášok

7.1.2020
Video: Žena z Oslian si našla v kapote auta sekeru a v okolí auta biely prášok

Mužov zákona a hasičov zalarmovala mladá žena, ktorá v aute jazdí. Po príchode na parkovisko ju čakalo nepríjemné prekvapenie. "Po  príchode na miesto sme zistili, že na aute bolo 9 sáčkov s neznámou  látkou, jeden sáčok bol roztrhnutý a sekerou prichytený o auto," priblížil veliteľ zásahu Dušan Košecký. 

Vrecúška s bielym práškom boli porozhadzované aj v okolí auta. Hasiči  z Partizánskeho nechceli nič podceniť, a preto zavolali na miesto  posily. "Veliteľ zásahu rozhodol o vyslaní posilových jednotiek z okresného riaditeľstva Trenčín," doplnil Dušan Košecký. 

Priestor uzavreli a vstúpiť doň mohli iba hasiči v špeciálnych oblekoch. "Urobili prvotné merania, zabezpečili látku a zabezpečili jej prevoz," dodal Dušan Košecký. 

To, aká látka sa vo vrecúškach nachádzala, určí až ďalšia expertíza.  Kto vrecúška po aute rozsypal, zostáva záhadou. Vysvetliť si to nevedela  ani mladá žena, ktorá auto používa. Na kameru však hovoriť nechcela.

Policajti po páchateľovi pátrajú. Hrozí mu niekoľkoročné väzenie. "Prievidzský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie zo zločinu všeobecného ohrozenia," informovala krajská hovorkyňa policajtov Danka Adámiková. 

Školák prišiel na policajné riaditeľstvo pýtať drogy peniaze. Keď nepochodil, vrátil sa aj so sekerou v ruke! Viac vo videu: 

Zdroj: Noviny.sk

Ďalšie správy