Vstupenky na Bojnický zámok vrátane podujatia Strašidelný zámok si môžu návštevníci zakúpiť už aj online

6.3.2024
Vstupenky na Bojnický zámok vrátane podujatia Strašidelný zámok si môžu návštevníci zakúpiť už aj online
Bojnice

Vstupenky do Slovenského národného múzea (SNM) - Múzea Bojnice si môžu  návštevníci zakúpiť po novom i vopred online. Získajú ich na bežné  prehliadky zámku, ale i tematické podujatia, ktoré múzeum pripravuje.  Najbližším bude Strašidelný zámok. Vstupenky online na Strašidelný zámok tu https://bojnicecastle.sk/strasidla-vstupenky/

"Predpredaj vstupeniek je už akousi súčasťou zvyšovania  návštevníckeho komfortu. Našim návštevníkom sme tiež chceli umožniť, aby  si mohli návštevu Bojnického zámku naplánovať už vopred, z pohodlia  domova. Aby sa im nestalo, že po príchode na podujatie budú čakať v  dlhom rade," uviedla pre Codnes.sk PR manažérka múzea Petra Gordíková.

Online predaj vstupeniek podľa nej prinesie múzeu lepší prehľad o tom,  koľko návštevníkov sa v akom období na prehliadku Bojnického zámku  chystá, a vie sa tak lepšie pripraviť aj po technickej stránke, aby malo  dostatok personálu, lektorov.  

Vstupenky na prehliadky si môžu návštevníci zakúpiť na webe múzea.  "Keď príde návštevník na našu stránku, hore v menu má odkaz na  vstupenky. Ukáže sa mu prvá prehliadka zámku a jaskyne a tam už klikne  na kúpiť vstupenky. Dopracuje sa do rozhrania, kde si zvolí požadovaný  čas a koľko ľudí s ním príde. Následne sa dopracuje k samotnej platbe," opísal kultúrno-propagačný manažér múzea Richard Perniš. Vstupenku môžu  mať návštevníci vo svojom mobilnom telefóne formou QR kódu alebo si ju  môžu vytlačiť.

Múzeum v tejto súvislosti žiada návštevníkov, aby prišli v stanovenom  čase a mali dostatok času na to, aby ich zamestnanci skontrolovali a  pustili na prehliadku, dodala Gordíková.

Vstupenky online na Strašidelný zámok tu  https://bojnicecastle.sk/strasidla-vstupenky/

https://bojnicecastle.sk/prehliadka-vstupenky/

Foto: Drahoslav Jonáš

Ďalšie správy