Video: Žena mala v Handlovej bodnúť muža priamo do srdca, zadržali ju policajti

27.1.2023
Video: Žena mala v Handlovej bodnúť muža priamo do srdca, zadržali ju policajti

V jednom z rodinných domov v Handlovej sa v noci zo štvrtka na piatok stala tragédia. 

V jednom z rodinných domov v Handlovej sa v noci zo štvrtka na piatok stala tragédia. Podľa informácií televízie Joj tu žena mala bodnutím priamo do srdca zavraždiť svojho muža. Tragický  rozmer udalosti potvrdila na sociálnej sieti aj trenčianska krajská  polícia.                                                         

Takmer celú noc strávili policajti pri zaisťovaní stôp v dome na  okraji Handlovej. Podľa doterajších zistení TV JOJ tam 34-ročná žena  mala bodnúť priamo do srdca svojho 38-ročného muža. Ten bol na mieste  mŕtvy. Nedokázali mu pomôcť ani privolaní záchranári.     

Dráma sa odohrala v dome na okraji Handlovej krátko po desiatej  večer. Podľa doterajších informácií TV JOJ mala 34-ročná žena svojho  muža zobudiť a zavolať ho, aby si išiel vypiť. On to mal odmietnuť a  chcel z domu odísť. V tom ho mala bodnúť priamo do srdca. Muž bol na  mieste mŕtvy. V čase spáchania skutku mala byť žena pod vplyvom  alkoholu. "Ona nebola zlá. Keď si vypila, to bolo neskutočné, máme spolu dve deti. Ona bola v pohode, ale keď si vypila, tak koniec," uviedol bývalý manžel ženy.

Policajti  podozrivú okamžite zatkli. Momentálne je v policajnej cele a čakajú kým  vytriezvie. Potom ju vypočujú. V dome s nimi žili aj deti údajnej  útočníčky. Tým sa našťastie nič nestalo. Ľudia, ktorí rodinu poznali sa  zo smrti 38-ročného muža nedokážu spamätať. "Bol to neskutočne dobrý človek. Staral sa jej o deti, aj keď to neboli jeho," opísal sused. Policajti zaisťovali na mieste stopy celú noc. Čo presne sa stalo by malo byť známe v najbližších hodinách. "Aktuálne  prebiehajú v meste Handlová procesné úkony za účelom zistenia, čo sa  vlastne stalo. Bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná  situácia dovolí," uviedla trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. 


Zdroj: Pavol Čertík Tv JOJ

Ďalšie správy