Video: Polícia vyhodila z klientského centra v Prievidzi invalida bez respirátora. Neskôr ho spacifikovala

19.10.2021
Video: Polícia vyhodila z klientského centra v Prievidzi invalida bez respirátora. Neskôr ho spacifikovala
prievidza

AKTUALIZÁCIA:

ANTIRÚŠKOVÍ "HRDINOVIA" Z PRIEVIDZE: MUŽ BEZ RÚŠKA ZIAPAL NA POLICAJNÚ HLIADKU A FANÚŠIK CHEMTRAILS ALESIO SI VŠETKO NAHRÁVAL

Ich revírom sú sociálne siete. Ich výklad zákonov je nulitný. Ich životný boj nie je ohraničený rúškom ani respirátorom. Sú v nasadení vo dne v noci. Bojovníci, ktorí nechcú ukázať občiansky preukaz.

Užívateľský profil Alesio Reisel zverejnil na Facebooku video zo služobného zákroku voči osobe, ktorá doslova vyhľadáva policajné hliadky, dôkazom sú aj videá na Facebooku z minulých dní. 

V tomto prípade však autor videa manipuluje s faktami a jeho jediným cieľom je vyvolávanie emócií.

Zdroj videa: https://www.facebook.com/alesio.reisel.90/posts/586195109299861

ČO SA REÁLNE STALO

Opýtali sme sa Polícia SR - Trenčiansky kraj   na zásah policajtov v Prievidzi a zistili sme nasledovné: Hliadka polície OO PZ v Prievidzi bola na základe oznámenia vyslaná na Okresný úrad, kde sa mala nachádzať osoba, ktorá si mala odmietnuť prekryť horné dýchacie cesty a tiež mala odmietnuť opustiť budovu. Policajti opakovane vyzvali túto osobu, aby si prekryla horné dýchacie cesty a po márnej výzve osobu vyzvali v zmysle zákona na preukázanie totožnosti. Pretože osoba nevedela hodnoverne preukázať svoju totožnosť, bola v zmysle zákona predvedená na Obvodné oddelenie PZ. Keďže osoba kládla odpor, policajti použili v zmysle zákona donucovacie prostriedky.

ZA VŠETKO SI MÔŽE SÁM

Z videa je dokonca zrejmé, že muž sa neustále správal arogantne, zvyšoval hlas a miestami odmietal spolupracovať s policajtmi. Rovnako ignoroval povinnosť prekrytia horných dýchacích ciestPodľa opisu udalosti si za všetko môže tento muž sám. Absolútne zbytočne si skomplikoval svoj deň. Od začiatku sa správal arogantne a nemal záujem s policajtmi komunikovať. Vyjadroval sa v zmysle, že pre neho žiadne pravidlá neplatia a nech mu ukážu zákon. Policajti denne vykonávajú tisíce kontrol, pričom takéto arogantné správanie je výnimočné. Občania sú v drvivej väčšine prípadov chápaví a bez akýchkoľvek problémov s hliadkami slušne komunikujú.



Oslovili sme aj Políciu SR, nech sa nám k incidentu vyjadria

Video toho istého pána, ktoré v septembri zverejnil na sociálnych sieťach




Ďalšie správy